Diensten

Bouwen & Verbouwen

Wij denken mee in grote en kleine verbouwingen of projecten: Wij staan bekend als een klein bedrijf met de juiste vaardigheden om jouw project tot een goed resultaat te brengen. Laat ons jouw idee van bouwen herdefiniëren en laten zien wat een verbouwing of renovatie echt kan bereiken voor jouw ruimte.

Complete Renovatie

Ontgrendel het potentieel van jouw ruimte. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties die niet alleen de omgeving verjongen, maar ook de waarde van de woning aanzienlijk verhogen. Laat ons helpen je huidige huis te veranderen in de droomwoning die jij altijd al wilde. We zetten ons in om leven te blazen in elke steen en balk! 

Buitenverblijf & Overkapping

Een gezellige veranda of een grote, moderne ruimte compleet met opbergmogelijkheden. Een tuinkamer met glazen schuifwanden die het buitenleven naar binnen brengen? Of misschien een privé sauna om tot rust te komen? Samen kunnen we de buitenruimte ontwerpen die jij je altijd al had voorgesteld. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om de schoonheid en het nut van uw buitenruimtes te versterken.

Kozijn renovatie

Wij gebruiken duurzame en hoogwaardige materialen. We zetten ons in voor het gebruik van milieuvriendelijke keuzes die langer mee gaan en onderhoudsvrij zijn. Wij  leveren kunststof materialen om de verbouwen en of renovatie compleet te maken voor de toekomst. Voorbeelden zijn: 

BouwDesign

BouwDesign

Onze toewijding aan design is zichtbaar in elk project. Met oog voor design en een focus op architecturale stijl brengen we creativiteit en visie samen in elk project. Geen enkel project is hetzelfde en we zijn trots op het creëren van unieke, innovatieve oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Projectbeheer

Wij behandelen je project van concept tot voltooiing en zorgen ervoor dat elke fase deskundig wordt beheerd zonder gedoe.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over onze projecten? en wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!